In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Економија

Економија (1)


Среда, 23 Јануари 2013 15:51

Заменик-министерот Коњановски во посета на Прилеп

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска ќе ја посети општина Прилеп.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.